Verhuur

Verhuur Scoutcentrum KooiduinScoutcentrum Kooiduin

Het “Scoutcentrum Kooiduin” van Scouting-Hoogerheide is gelegen aan de Kooiweg 30 te Hoogerheide. In een rustige omgeving, dichtbij de Woensdrechtse heide en op twee kilometer van Hoogerheide. Het scout centrum bestaat uit een klein maar mooi bos met daarin gelegen het clubgebouw, een kampeerveld (36 x 68 m.) en een sportveld (25 x 35 m.).

Het gebouw en/of kampeerveld is te huur tijdens de zomervakantie van de basisscholen Zuid en in het Hemelvaart- en Pinksterweekend. Uiteraard is het mogelijk om het gebouw en kampeerterrein vooraf te bezichtigen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de beheerder. Ook voor meer informatie over het scoutcentrum "Kooiduin" kunt u terecht bij de beheerder.

In de weekenden is er geen verhuur mogelijk.

Clubgebouw

Het clubgebouw van Scouting Hoogerheide, is een zeer ruime accommodatie en is van alle gemakken voorzien. Hierin bevinden zich:

* Zeven lokalen voor activiteiten of om in te slapen. Er kunnen 50 a 60 personen binnen overnachten. 
* Een doucheruimte met 5 douches waarvan één minder validen douche, een wasruimte met 2 wasbakken met ieder 3 kranen. Daarnaast zijn er 2 urinoirs en 3 toiletten waarvan één minder validen toilet. 
* Een ruime, goed uitgeruste keuken/stafkamer met daarin een vaatwasser, 2 grote horeca spoelbakken met een horecasproeikop, een 6-pits gasfornuis met elektrische oven, een combi-magnetron, 2 koelkasten met vriesvak en een koffiezetapparaat en waterkoker.
* AED ook geschikt voor kinderen 
* Natuurlijk is er ook draadloos internet aanwezig door het hele gebouw.

 

Kampeerveld

Naast het gebouw ligt ook een kampeerveld wat afzonderlijk gehuurd kan worden. Op het veld zijn aanwezig:
* 2 buitenkranen 
* elektriciteit 220 V
* een sanitair-unit. Deze bestaat uit twee toiletten en drie wastafels met koud stromend water.

Het kampeerterrein kan gescheiden gehuurd worden van het clubgebouw. Deze heeft een afzonderlijke ingang en parkeergelegenheid. 

kampeerveld