Verhuur Scoutcentrum Kooiduin

Het “Scout cennutrum Kooiduin” van Scouting-Hoogerheide is gelegen aan de Kooiweg 30 te Hoogerheide. In een rustige omgeving, dichtbij de Woensdrechtse heide en op twee kilometer van Hoogerheide. Het scout centrum bestaat uit een klein maar mooi bos met daarin gelegen het clubgebouw, een kampeerveld (36 x 68 m.) en een sportveld (25 x 35 m.).

Het gebouw en/of kampeerveld is te huur tijdens de zomervakantie van de basisscholen Zuid en in het Hemelvaart- en Pinksterweekend. Ook in de weekenden bestaat de mogelijkheid (in overleg vanaf zaterdagmiddag ) om het gebouw en/of kampeerveld te huren.
Uiteraard is het mogelijk om het gebouw en kampeerterrein vooraf te bezichtigen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de beheerder. Ook voor meer informatie over het scout centrum Kooiduin kunt u terecht bij de beheerder.

Clubgebouw

clubgebouwHet clubgebouw van Scouting Hoogerheide, is een zeer ruime accommodatie en is van alle gemakken voorzien. Hierin bevinden zich:

* Zeven lokalen voor activiteiten of om in te slapen. Er kunnen 50 a 60 personen binnen overnachten.
* Een doucheruimte met 6 douches waarvan één minder validen douche, een wasruimte met 2 wasbakken met ieder 3 kranen, 2 urinoirs, 3 toiletten waarvan één minder validen toilet.
* Een ruime, goed uitgeruste keuken/stafkamer met daarin een vaatwasser, 2 grote horeca spoelbakken met een horecasproeikop, een 6-pits gasfornuis met elektrische oven, een combi-magnetron, 2 koelkasten met vriesvak en een koffiezetapparaat en waterkoker.
* Natuurlijk is er ook draadloos internet aanwezig door het hele gebouw.

Kampeerveldkampeerveld

Naast het gebouw ligt ook een kampeerveld wat afzonderlijk gehuurd kan worden. Op het veld zijn aanwezig:
* 2 buitenkranen
* elektriciteit 220 V
* een sanitair-unit. Deze bestaat uit twee toiletten en drie wastafels met koud stromend water.

Het kampeerterrein is gescheiden van het clubgebouw met een afzonderlijke ingang en parkeergelegenheid. Ook is er op het veld draadloos internet.