Roverscouts

Wat doen we allemaal?

De laatste uitdagende periode als jeugdlid is aangebroken bij de Roverscouts, je hebt geen leiding of begeleiding meer wel een adviseur als je vragen hebt. Roverscouts organiseren hun eigen programma en dus ook hun eigen zomerkamp. Zij gaan ieder jaar een week of langer kamperen in het buitenland en gaan daarbij de hele wereld over. Het maakt niet hoe je er komt van vliegtuig tot te voet het is de reis die het memorabel maakt.

Organisatie

Plannen maken is één. Samen plannen uitvoeren is twee. Het vraagt organisatietalent. Je moet er voor praten en luisteren, en besluiten nemen. Dit heb je geleerd bij de Explorers met begeleiding. Nu is het de bedoeling dat je dit samen met andere Roverscouts zelf gaat gebruiken om gave en uitdagende programma’s gaat neer zetten.

Jongens en meisjes van 18 tot 21 jaar

Wij draaien ons programma wisselend op vrijdagavond (van 20:00 tot 00:00), zaterdagochtend draaien de meeste roverscouts met hun eigen leiding groep mee en zaterdagmiddag (van 13.00 tot 16.30).

Hier vind je ons programma voor de komende periode

Intern bestuur

Adviseur                              Maarten van Opdorp