Explorers

Heb jij wilde ideeën? Grootse plannen? Verborgen talenten?
Bij de Explorers kan je aan de slag! Handen uit de mouwen voor de spannendste etappe in de ontdekkingsreis van Scouting…

Explorers hebben het zelf voor 't zeggen
Ze maken samen plannen. Bepalen hun eigen avontuur. Daarom is geen dag hetzelfde. Van speleologie tot straattheater, van zeezeilen tot zingen, van kampvuur in Kroatië tot afzien op de Ourthe... En wat dacht je van abseilen, kanovaren, primitief kamperen of een dagje strand in één en dezelfde vakantie? Je hakt je eigen mok uit berkenhout. Zet samen met een groep in Zuid-Afrika een milieuproject op via Internet. Gaat naar de Wereld Jamboree in Thailand.

Niks is onmogelijk.
Bij Explorers blijft het niet bij plannen maken. Plannen zijn er om uitgevoerd te worden.

Organisatietalent
Plannen maken is één. Samen plannen uitvoeren is twee. Het vraagt organisatietalent. Je moet er voor praten en luisteren, en besluiten nemen. Maar organiseren valt te leren. Want Explorer ben je gelukkig niet in je eentje. De taken worden verdeeld. Ieder speelt z'n eigen rol in het team. Ook voor jou is een rol weggelegd.

Leeftijd

Jongens en meiden van 15 tot 18 jaar

Wanneer?

Wij draaien ons programma wisselend op vrijdagavond (van 19.30 tot 22.30) en zaterdagochtend (van 09.30 tot 12.30). Het komt voor dat een programma uitloopt, zeker op de vrijdagavond wil dat nog wel eens gebeuren.

Programma
Hier vind je ons programma voor de komende periode

Leiding

Maarten van Opdorp (teamleider)
Albert Siermans
Allard van 't Hof
Koen Damme
Rick Verbist

 

Wanneer?

Wisselend, zaterdagochtend (09.30), -middag (13.00) en vrijdagavond (19.30)

Leeftijd?

Van 15 tot 18 jaar

Programma