Welpen meisjes

Ga je mee?

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere meiden van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle! Dat is het bos waar de Welpen Meiden elke zaterdag spelen en avonturen beleven. Wil jij ook van die leuke dingen doen met andere meiden? Dat kan hoor. Je neemt gewoon de Kooiweg naar Kooiduin. Je loopt ons clubhuis binnen via de rechter deur en stapt binnen in het Welpen Meiden lokaal. Want dat is tenslotte de plek waar ons avontuur begint.

Wat doen Welpen Meiden?

We maken vuur, knutselen en doen allerlei andere echte scouting dingen. Maar dat is niet alles, zo houden we elk jaar ook een echt meidenweekend, of gaan we naar de film of het zwembad. Natuurlijk doen we mee aan de groepsactiviteiten, waarbij al onze leden samen een spel beleven, van jong tot oud. En we gaan elk jaar op zomerkamp! Met zijn allen een weekje weg, op avontuur. Dan slapen we met zijn allen in een clubhuis van een andere Scouting groep.

Op scouting helpen we elkaar, zijn we eerlijk, vriendelijk en zorgen goed voor de natuur. Poeh! Dat is een heleboel. Maar bij Scouting leer je dat vanzelf en nog veel meer. Het is super leuk, reken daar maar op!

Dus tot zaterdag!

Leeftijd

7 tot 11 jaar 

Wanneer? 

Elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur

Programma

Ons programma voor de komende periode vind je hier.

Leiding

Teamleidster van de Welpen Meisjes is Sophie van Koeveringe. Haar scouting naam is Baloe

Timo Mertens. Zijn scouting naam is Tabaqui

Emma Roskam. Haar scouting naam is Marshmallow

Faye Loos. Haar scouting naam is Leela

Loïs Maas. Haar scouting naam is Darzee

Wanneer?

Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00

Leeftijd?

Van 7 tot 11 jaar

Programma