Start nieuwe seizoen en groepsdag

Zaterdag 5 september starten we met het nieuwe Scouting seizoen. We mogen volgens de RIVM regels weer met alle kinderen tegelijk op Kooiduin spelen. We starten dan ook weer met draaitijden die we hanteerden van voor de Corona crisis. Wel houden we voor volwassenen ons aan de 1,5 meter afstand. Ook hanteren we het principe van Kiss&Ride. We vragen u om de kinderen te brengen bij de poort die u gebruikte die we voor de zomervakantie hanteerden. Ook mogen er dus nog geen ouders op het terrein.

Op zaterdag 12 september hebben we onze jaarlijkse groepsdag. We starten om 13.00 uur. We vragen u dan ook weer dezelfde poort te hanteren bij het wegbrengen. We eten 's avonds gezellig met de kinderen op ons clubgebouw. Helaas mogen ouders niet aanwezig zijn bij het overvliegen naar de nieuwe speltakken en het kampvuur. We willen het ophalen van de kinderen enigszins spreiden om het veilig en vlot te laten verlopen.

Ophaaltijden per speltak:

  • Bevers en Welpen 22:00
  • Scouts en Explorers 22:15

Bij het ophalen zorgen we ervoor dat we het verkeer zo goed mogelijk regelen, volgt u daarom de aanwijzingen ter plaatse op om dit vlot te laten verlopen. Mocht u kinderen bij meerdere speltakken hebben dan geldt de tijd van de jongste speltak.