Shop online en sponsor Scouting Hoogerheide

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Scouting Hoogerheide een warm hart toedraagt mogelijk om onze vereniging GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7796

Ook op de home page van de Scouting Hoogerheide website staat een menutitel die u verwijst naar SponsorKliks. Door op deze menutitel te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Scouting Hoogerheide een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Scouting Hoogerheide kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Bestelt u online met uw telefoon? Dan vragen we u de SponsorKliks app te installeren. Vanuit de APP kan je direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt. In de APP hoeft slechts eenmaal Scouting Hoogerheide geselecteerd te worden.

Alvast hartelijk dank namens Scouting Hoogerheide!